Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:19 πμ
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 09:41

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός: Για τους πρώτους βαθμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τους πρώτους βαθμούς θα παλέψουν Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός στο Αγρίνιο το βράδυ του Σαββάτου (31/8) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Η ιστορία μεταξύ των ομάδων είναι μικρή και υπέρ των Αγρινιωτών.

Η προαναγγελία της Super League:

Οι δύο ομάδες μέχρι και πέρσι είχαν συναντηθεί δύο φορές με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό για την Α’ Εθνική/Super League και για το 2023-24 ο Πανσερραϊκός ταξίδεψε δύο φορές στο Αγρίνιο, μια για την κανονική περίοδο και μια για τα Playouts.

O Παναιτωλικός επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις, ενώ πήρε και ισοπαλία 1-1 στις Σέρρες, με αποτέλεσμα να διατηρεί ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων μαζί με την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος για τους ομίλους του 2017-18 όπου επικράτησε με 2-0.

Οι δύο φορές που είχαν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες ήταν στη δεκαετία του εβδομήντα.

Στις 9 Νοεμβρίου 1975, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης χάρη σε γκολ του Μιχάλη Γλυκοκάλαμου.

Η δεύτερη τους συνάντηση ήταν την ακριβώς επόμενη σεζόν και στις 13 Φεβρουαρίου 1977 η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε πάλι με 1-0 και αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Κώστας Παπαϊωάννου.

Συνολικά και στις δύο έδρες έχουν επτά αναμετρήσεις, με τον Παναιτωλικό να έχει τέσσερις νίκες, τον Πανσερραϊκό μία και να υπάρχουν ακόμη δύο ισοπαλίες.
Στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξάρτητα έδρας, διοργάνωσης και κατηγορίας, ο Παναιτωλικός διατηρεί το αήττητο και μάλιστα στα επτά από τα οκτώ δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα, αφού είχε πέντε νίκες και υπήρξαν και δύο λευκές ισοπαλίες.

Συνολικά οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας έχουν αναμετρηθεί 14 φορές με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό και υπάρχουν έντεκα νίκες για την ομάδα του Αγρινίου, μια νίκη για τον Πανσερραϊκό και δύο ισοπαλίες.

4 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-2

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 110 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 14:39
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News