Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:15 πμ
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 12:12

"ΝΕΟΝ RADIO" - Γίνε η φωνή της γενιάς σου και στο ραδιόφωνο!! Το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Συμβουλίου Νέων Δήμου Αγρινίου (εκδήλωση προώθησης: Δευ 2/9/2024 19:00 - 22:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου στο πλαίσιο προώθησης του Μητρώου Νέων Δήμου Αγρινίου, από το οποίο θα συσταθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Αγρινίου, πραγματοποιεί την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 19.00-22.30 εκδήλωση στον πεζόδρομο Παπαστράτου, με τίτλο: ΝΕΟΝ RADIO

Στην  εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός (webradio) με τίτλο ‘’ΝΕΟΝ RADIO’’ τον οποίο θα δημιουργήσει ο Δήμος Αγρινίου για να τον παραχωρήσει στο Συμβούλιο Νέων Δήμου Αγρινίου μετά τη σύστασή του, μέσω  του οποίου οι νέοι μας θα μπορούν να παρουσιάσουν τις μουσικές τους προτιμήσεις αλλά και τις απόψεις τους σε όλο τον κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης θα κάνουν ζωντανά μουσικές εκπομπές από ειδικό στούντιο που θα στηθεί στο χώρο. Ο Δήμος Αγρινίου απευθύνει κάλεσμα στους νέους από 15-28 ετών αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη μοναδική εμπειρία μιας ζωντανής ραδιοφωνικής εκπομπής από κοντά. Θα υπάρχει δυνατότητα και συμμετοχής στην εκπομπή από το κοινό.

Οι μουσικοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί που θα συμμετέχουν είναι οι εξής:

Ζαχαρίας Καλόφωνος, Νικόλαος Σώζος, Χριστίνα Μπαλάσκα, Βασίλης Τραπέτσας, Ανδρέας Σκαρτσάρης, Είρων Α.Σ. , Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα και Παναγιώτης Κοκότης.

Σας περιμένουμε  τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου για μία μοναδική εμπειρία στον μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου και της μουσικής.

Γίνε η φωνή της γενιάς σου και στο ραδιόφωνο!!

Διαβάστηκε 102 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 12:21
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News