Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:15 πμ
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 19:04

Εκτός τηλεόρασης τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ελένη Μενεγάκη και η Τατιάνα Στεφανίδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ελένη Μενεγάκη και η Τατιάνα Στεφανίδου, δύο γυναίκες οι οποίες έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση δεν θα κάνουν πρεμιέρα τη νέα σεζόν!

Αρχικά η Ελένη Μενεγακη έληξε τη συνεργασία της με το MEGA και γνωστοποίησε την εξέλιξη αυτή στους συνεργάτες της, λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Λίγο πριν τον Μάιο οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις επαφές για την ανανέωση της εκπομπής.

Ωστόσο η πορεία της εκπομπής «Ελένη» στους πίνακες τηλεθέασης δεν είχε ικανοποιήσει το σταθμό και το στοιχείο αυτό έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στελέχη του σταθμού να υποστηρίζουν πως επιβάλλεται να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή.

Η πρόταση αυτή φαίνεται ότι δεν ικανοποίησε την Ελένη Μενεγάκη και οδήγησε στη μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μία ημέρα πριν την τελευταία της εκπομπή, η παρουσιάστρια έκανε την καθιερωμένη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει παράλληλα όλους όσους της στέλνουν προσωπικά μηνύματα για το φινάλε της.

menegaki eleni

«Σήμερα δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία και είπα ν ανεβάσω δυο από χτες ! Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή αλλά και εκείνους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα εδώ ένα ευχαριστώ …. Είναι σπουδαίο να δημιουργούνται σχέσεις και συναισθήματα ανάμεσα σε ανθρώπους που η επαφή τους είναι εξ ολοκλήρου μέσα από την tv και μόνο!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι φήμες ότι επίκειται η επιστροφή της σε άλλο κανάλι, με άλλο concept εκπομπής, μετά το μέσο της σεζόν, δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα. Πόσο μάλλον που τα budget των καναλιών είναι σημαντικά ψαλιδισμένα και οι ενδιαφερόμενοι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, πολλοί.

Όσον αφορά την Τατιάνα Στεφανίδου, μέχρι τελευταίας στιγμής, όλοι πίστευαν ότι η συνεργασία της με τον Alpha συνεχίζονταν κανονικά και το συμβόλαιό της θα ανανεώνονταν για 2-3 χρόνια.

Ακόμα και η ίδια η δημοσιογράφος αιφνιδιάστηκε από την ψυχρή στάση που εισέπραξε από τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι της έδειξαν με άλλα λόγια την πόρτα της εξόδου.

tatiana1 2 917x688

Μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας της με τον τον Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είχε τις προτάσεις που θα ήθελε.

Παράλληλα οι συζητήσεις με το Open δεν είχαν ευτυχή κατάληξη λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σταθμός κι έτσι, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

govastileto.gr

Διαβάστηκε 184 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News