Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 17:43

Σε αθλητικό camp Taekwondo συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε σε ένα ακόμα αθλητικό camp με δύο αθλήτριες την Κακαρελη Ιφιγένεια και Σοφία όπου προετοιμάζονται για τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις τον Σεπτέμβριο.

Οι κόρες του προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκου γεμίζουν εμπειρίες σε ένα ακόμα camp με υπεύθυνους τους ομοσπονδιακούς προπονητές της εθνικής ομάδας της Λευκορωσίας.

Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου ανταποκρίθηκαν πολύ καλά τόσο στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και στα σπαρινγκ με άλλους αθλητές εντυπωσιάζοντας τους προπονητές με το επίπεδό τους. Στο camp παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Πρόεδρος και Γ. Γραμματέας της ελληνικής ομοσπονδίας taekwondo Μουρουτσος Μιχάλης και Μανώλης Χρήστος ώστε να παρακολουθήσουν τους Έλληνες αθλητές στην προετοιμασία.

Κοντά στις αθλήτριες ήταν και οι γονείς τους ο προπονητής τους Κακαρελης Νίκος και προπονήτρια ομαδικών αθλημάτων Κουμαση Κωνσταντίνα.

Το camp διοργάνωσε ο ΑΣ Νικομαχος Βόλου με προπονητή τον Τορη Δημήτριο. Οι αθλήτριες του συλλόγου σε δύο εβδομάδες αγωνίζονται στο εξωτερικό καθ προετοιμάζονται πυρετωδώς για μια καινούρια χρονιά με πολλές επιτυχίες.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 680 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.