Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:54 πμ
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 10:04

Μάγεψε ο Αντώνης Ρέμος στο Lake Party Trichonida 2024

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η δεύτερη μέρα του Lake Party Trichonida 2024 είχε το "κυρίως πιάτο" του μεγάλου μουσικού γεγονότος του φετινού καλοκαιριού αφού ο Αντώνης Ρέμος ταξίδεψε χιλιάδες κόσμου με τα τραγούδια του και μάγεψε τους φίλους της μουσικής από όλη την Ελλάδα.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής δικαιολόγησε την φήμη που τόσα χρόνια τον συνοδεύει, σε μια βραδιά που θα μείνει βαθιά στην μνήμη όσων βρέθηκαν στο "Κτήμα Πυθάρι" το αυγουστιάτικο βράδυ της Παρασκευής 23/8.

Και ήταν ένα τεράστιο πλήθος όσοι υποδέχτηκαν και στην συνέχεια αποθέωσαν τον σπουδαίο ερμηνευτή, ενώ η νύχτα έγινε μέρα από τα φώτα και τα πρωτόγνωρα σκηνικά που στήθηκαν στην όχθη της μεγαλύτερης και ωραιότερης λίμνης της Ελλάδας.

Το σετ φτιάχτηκε για όλα τα γούστα και ο Αντώνης Ρέμος κάλυψε όλη την γκάμα της μουσικής με την φωνή του.

Κλείνει έτσι ένα μοναδικό διήμερο μετά την υπέροχη βραδιά της Πέμπτης με τις "Μέλισσες" με την μουσική σκυτάλη να παίρνουν γνωστοί dj και τον κόσμο να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το φεγγάρι να καθρεφτίζεται στα νερά της μοναδικής Τριχωνίδας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 310 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News