Παρασκευή, 25η Οκτωμβρίου 2024  11:54 μμ
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 17:52

Εννοείται ότι ήρθε στο Αγρίνιο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον καλό της, Χρήστο Μάστορα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια της ελληνικής show bizz και τα δίκτυα... αναστενάζουν όταν κάνουν κάποια ανάρτηση από φίλους αλλά και από όσους θέλουν να πουν την κακία τους

Ο λόγος φυσικά για το αχώριστο δίδυμο Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη που συχνά αναρτούν στα social media την καθημερινότητα και τις σκέψεις τους.

Η Αγρινιώτισσα Γαρυφαλλιά Καληφώνη, λοιπόν, δεν ήταν δυνατόν να μην έρθει στην πατρίδα για να δει τον καλό της να τραγουδά στη σκηνή του Lake Party Trichonida 2024 με τις διάσημες "Μέλισσες", κάνοντας έτσι και μια έμμεση δυνατή διαφήμιση στο Αγρίνιο και τα τοπία γύρω του.

Τα στόρι στο instagram ανέβηκαν και τα είδαν οι χιλιάδες φόλοουερς και των δύο, με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να ανεβάζει πρώτα μια εικόνα από την Γέφυρα στο Ρίο, ερχόμενη για Αγρίνιο και στη συνέχεια την ίδια μέσα στο αυτοκίνητο, εντυπωσιακή όπως πάντα.

Από την δική του πλευρά ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μια φωτογραφία από την Τριχωνίδα γράφοντας "πόση ομορφιά, Θεέ μου", κάνοντας κι εκείνος την δική του τουριστική προβολή στην περιοχή.

Έκανε κάποιος τον συνδυασμό των αναρτήσεων και υπολόγιζε πού βρέθηκαν οι δυο τους!
Εννοείται, λοιπόν, ότι ήρθε για να ακούσει τον Χρήστο Μάστορα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και εννοείται ότι έκαναν μαζί διαφήμιση στο Αγρίνιο!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 359 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.