Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:53 πμ
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 09:58

Lake Party Trichonida 2024: Αποθέωση για τις "Μέλισσες" στη 1η μέρα του σπουδαίου φεστιβάλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε το αδιαχώρητο στην πρώτη μέρα του Lake Party Trichonida 2024 στο "Κτήμα Πυθάρι" και ξη αιτία ήταν οι δημοφιλείς κι αγαπημένες "Μέλισσες" που έκαναν χιλιάδες κόσμου να συγκεντρωθούν από νωρίς στον χώρο, να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να ζήσουν την εμπειρία ενός διήμερου φεστιβάλ που έχει πια πανελλήνια επίδραση.

Oι "Μέλισσες" έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλη μια φορά, τραγούδησαν τις επιτυχίες τους και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την προσέλευση και το κέφι, σε ένα event που αναμένεται να πάει παντού, σε όλη την Ελλάδα για ακόμη μια φορά.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο ουρανός φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα την ώρα που ο Χ. Μάστορας ερμήνευε την τελευταία τους επιτυχία "Μοναχική καρδιά" και ο ίδιος απολάμβανε το θέαμα.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 254 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 10:05
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News