Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  12:22 πμ
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 23:21

Όταν ο Βελισσάρης τραγουδά, η Κατοχή χορεύει! | Μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό! | (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αξέχαστο γλέντι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024, η Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας σείστηκε από τα γλέντια και τους χορούς, καθώς το χωριό φιλοξένησε ένα αξέχαστο πανηγύρι. Με τον αγαπημένο Γιώργο Βελισσάρη να μαγεύει με τη φωνή του και τον δεξιοτέχνη Σταύρο Ιωαννίδη να ξεσηκώνει με το κλαρίνο του, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από νωρίς το βράδυ.

Πλήθος κόσμου, όχι μόνο από την Κατοχή αλλά και από τα γύρω χωριά και την ευρύτερη περιοχή, έσπευσε να απολαύσει αυτή τη μοναδική βραδιά. Ο χώρος του πανηγυριού πλημμύρισε από χαρούμενες φωνές και ζωηρούς ρυθμούς, καθώς μικροί και μεγάλοι ενώθηκαν σε έναν ατελείωτο χορό.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφήνοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους τις καλύτερες αναμνήσεις. Το πανηγύρι της Κατοχής, με πρωταγωνιστές τον Βελισσάρη και τον Ιωαννίδη, θα μείνει σίγουρα αξέχαστο σε όσους είχαν την τύχη να το ζήσουν από κοντά.

 

Διαβάστηκε 158 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News