Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  2:21 μμ
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 18:30

Βραβεύτηκε η Λιμενάρχης Μεσολογγίου, Κυριακή Σκανδάλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία Γυναίκα βρίσκεται επάξια στο “τιμόνι” του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου! Και μάλιστα, διαπρέπει μέσα από σειρά επιτυχιών, ενώ έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συντοπιτών της.

Έτσι, την περασμένη Τετάρτη, σε μια σεμνή τελετή, την Λιμενάρχη Μεσολογγίου, Πλωτάρχη Κυριακή Σκανδάλου, την… περίμενε μία ακόμα τιμητική βράβευση, για την για την πολύτιμη προσφορά της και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξε κατά την 34η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή εβδομάδα, στο ιστιοπλοϊκό ράλι Ιονίου 2024.

Το βραβείο παρέδωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αστακού, τόπου στον οποίο και η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε. Και στο πρόσωπό της βραβεύτηκε όλη η Υπηρεσία της, δηλαδή, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, οι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρετούν σε αυτό!

aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 215 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News