Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:20 μμ
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 09:44

Τρίκορφο Ναυπακτίας: Σημαντική δωρεά από οικογένεια ομογενών - Έβαλε φωτοβολταϊκά στο δημοτικό σχολείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ομογενής μας αγαπούν και δεν ξεχνούν τον τόπο τους μιλώντας με πράξεις . Ο Γεώργιος Κυρίτσης ο οποίος εκπροσωπήθηκε από το γιό του στην λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήσαν η κοινότητα και κάτοικοι του χωριού Τρικόρφου Ναυπακτίας έκανε ένα σημαντικό δώρο στο δημοτικό σχολείου του χωριού του. Με δικά του έξοδα τοποθέτησε φωτοβολταϊκά τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του σχολείου και του προαυλίου καθώς και των γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου που υπάρχουν εκεί . Το δημοτικό σχολείο πλέον είναι ένα κτηριακό συγκρότημα που διαθέτει ότι χρειάζεται ένα σχολείο για την ομαλή λειτουργία του και με την δωρεά αυτή της οικογένειας του Γεωργίου Κυρίτση γίνεται ενεργειακά αυτόνομο.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο γιός του δωρητή Κωνσταντίνος Κυρίτσης , φίλοι και συγγενείς της οικογένειας , οι αντιδήμαρχοι κ. Τσουκαλας Γρηγορης Δελημαρης και κ. Ραυτόπουλος , ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Δανιήλ και το μέλος της κοινότητας Νίκος Χαλαζίας , η πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου κ. Λυμπεροπούλου καθώς και κάτοικοι του χωριού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 197 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News