Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  8:57 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 21:14

Κλαρίνο, Τραγούδι και Χορός Μέχρι το Πρωί στην Κατοχή Μεσολογγίου (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανηγύρι στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας ξεσήκωσε πλήθος κόσμου.

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, το χωριό Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας πλημμύρισε από κόσμο στο πανηγύρι του χωριού. Η εκδήλωση, προσέλκυσε πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής και κεφιού.

Τη μουσική βραδιά πλαισίωσε μια εξαιρετική ορχήστρα, με τον Χριστόδουλο Κωσταρέλλο, τη Διαλεχτή και τον Νίκο Παππά να ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, ξεσηκώνοντας το κοινό. Στο κλαρίνο, ο Δημήτρης Λαμπάκης μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τις μελωδίες του, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει ασταμάτητα. Το πανηγύρι στην Κατοχή αποτέλεσε μια ξεχωριστή ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Διαβάστηκε 56 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News