Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  5:21 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 18:06

Μ. Σερασκέρης: «Η ανάγκη των ανθρώπων με Μεσογειακή Αναιμία δεν κάνει διακοπές» - Έκκληση για αίμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δραματική έκκληση για αίμα απευθύνει ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, Μιχαήλ Σερασκέρης καθώς κάθε καλοκαίρι «ξεμένουμε» σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο κ. Σερασκέρης καλεί νέους αιμοδότες να προσφέρουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους και σημειώνει ότι η ανάγκη των ανθρώπων με Μεσογειακή Αναιμία δεν κάνει διακοπές!

Υπογραμμίζει ακόμα ότι την περίοδο που διανύουμε, δυστυχώς, αυξάνεται ο αριθμός των τροχαίων και κατά συνέπεια των τραυματιών που χρειάζονται αίμα.

Η ανάρτηση του διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας Μιχάλη Σερασκέρη:

«Εδώ και δεκαετίες, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ξεμένουμε από αίμα πανελληνίως. Οι τακτικοί αιμοδότες πάνε κι αυτοί διακοπές, ενώ αυξάνεται η κίνηση στους δρόμους, άρα και τα τροχαία ατυχήματα.

Η ανάγκη όμως των ανθρώπων με Μεσογειακή Αναιμία δεν κάνει διακοπές, δεν έχει αργίες.

Ας ξεκουραστούν οι παλιοί τακτικοί αιμοδότες, θα μας ξαναδώσουν αίμα αργότερα. Ελάτε καινούριοι, είναι 20 λεπτά από το χρόνο σας όλο μαζί αυτό που θα αφιερώσετε. Στο τέλος αυτών των 20 λεπτών, θα έχετε σώσει ζωές».

*Φωτογραφία αρχείου απο εθελοντική αιμοδοσία 

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 58 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News