Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  4:21 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 16:57

Διανομή γάλακτος στους καταυλισμούς των Ρομά από το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά Δ.Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διανομή γάλακτος στους καταυλισμούς των Ρομά από το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά Δ.Ναυπακτίας

Μ.Ρισβά Πατακοπούλου: «Στεκόμαστε δίπλα στον κάθε συνδημότη μας»

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση διανομής γάλακτος για βρέφη και παιδιά, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024, σε καταυλισμούς Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, παρουσία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.Μαρίνας Ρισβά Πατακοπούλου.

Η κ.Ρισβά Πατακοπούλου σημείωσε με δήλωσή της ότι «βασικό μέλημά μας είναι να στεκόμαστε με συνέπεια δίπλα στον κάθε συνδημότη μας που έχει ανάγκη, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς».  Ενώ, ευχαρίστησε με την ευκαιρία την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Co2gether και την Τράπεζα Τροφίμων Δυτικής Ελλάδας, τόσο για την προμήθεια των 100 τεμαχίων σκόνης γάλακτος, όσο και για την εν γένει σημαντική, και αποτελεσματική στην πράξη, συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Διαβάστηκε 72 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News