Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  1:18 μμ
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 12:59

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε Εκθέσεις Τουρισμού για το β’ εξάμηνο του 2024

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί να ενημερώσει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού στο εξωτερικό και εσωτερικό, από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο του 2024, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη στοχευμένη προβολή της περιοχής.

Κύριοι στόχοι της συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παράλληλα με την έναρξη και ενίσχυση της επικοινωνίας με σημαντικούς φορείς του τουρισμού.

Αναλυτικά οι προγραμματισμένες εκθέσεις για το παραπάνω διάστημα είναι:

 

ΜΗΝΑΣ

ΧΩΡΑ

ΕΚΘΕΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΟΛΗ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΗΝΩΜΕΝΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟ

World Travel Market (WTM)

ΓΕΝΙΚΟΥ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΛΟΝΔΙΝΟ

5-7/11/2024

ΕΛΛΑΔΑ

MARATHON EXPO 2024

ΓΕΝΙΚΟΥ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ

6-9/11/2024

ΕΛΛΑΔΑ

39Η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-

PHILOXENIA

ΓΕΝΙΚΟΥ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

14-16/11/2024

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό, ενημερώνουμε τα μέλη μας,  όποιος/ια επιθυμεί να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να επικοινωνήσει με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα (τηλ. 2613 620167) και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. &  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , έως τις 19-10-2024.

Διαβάστηκε 61 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News