Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  3:19 μμ
Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 17:23

Παναιτωλικός: Δύο εβδομάδες, ένα φιλικό και το «πρέπει» των μεταγραφών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο εβδομάδες ακριβώς απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται την Λαμία στο Αγρίνιο.

Η ομάδα βρίσκεται 15 μέρες πριν την πρώτη επίσημη σέντρα και μετράει αντίστροφα. Έχει ένα ακόμα φιλικό μπροστά της (με τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία) και δύο -τουλάχιστον- μεταγραφές να εκκρεμούν.

Το διάστημα αυτό για τον Γιάννη Πετράκη είναι η ευκαιρία να «τρέξει» την προσαρμογή των νέων αποκτημάτων. Λαχούντ και Τσελίκοβιτς συγκεκριμένα, οι οποίοι μπήκαν στις προπονήσεις προχθές.

Κι ασφαλώς να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές σε συνθήκες προετοιμασίας για αγώνες πρωταθλήματος πλέον. Στα φιλικά που δόθηκαν μέχρι στιγμής οι ενδεκάδες του Παναιτωλικού ήταν κράμα επιλογών.

Χρόνος μοιράστηκε σε βασικούς, αναπληρωματικούς και νεαρούς, ωστόσο σε κανένα δεν είδαμε αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς «βασική ενδεκάδα». Η μεταγραφική περίοδος σε εξέλιξη ενώ και ορισμένοι παίκτες που έφτασαν στα «κόκκινα» προφυλάχθηκαν σε κάποια παιχνίδια. Πλέον, ωστόσο, έχουμε «τραβήξει πλώρη» για την σέντρα του πρωταθλήματος.

Μιλώντας για μεταγραφική περίοδο, το «παζλ» του ρόστερ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί. Με τις δύο τελευταίες προσθήκες ο Παναιτωλικός κάλυψε δύο σημαντικά κενά. Ωστόσο δεν είναι αρκετές, δεδομένης της εποχής και των αναγκών σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ιδίως στο χώρο του κέντρου αλλά και στην επίθεση η ανάγκη για ενίσχυση υφίσταται ακόμα. Αν κάτι μένει από το σύνολο των φιλικών ήταν η δυσκολία που είχε η ομάδα στην δημιουργία.

Αυτονόητο ασφαλώς και το γεγονός ότι πρέπει να «κλείσουν» οι υποθέσεις άμεσα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί χωρίς ελλείψεις και το δυνατόν πιο έτοιμη την πρώτη αγωνιστική.

Εξάλλου, ο Παναιτωλικός ξεκινά το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν αντίπαλο στα μέτρα του, στην έδρα του και η νίκη είναι απλά μονόδρομος.

Κωνσταντίνος Ρίγκος

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 131 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News