Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:00 μμ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 18:03

Αγρίνιο: Δίνει βραβείο στα παιδιά των κτηνοτρόφων συνεργατών της η «Φέτα ΚΡΙΟΣ- Στεφανάτος Π. Νικόλαος»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους κτηνοτρόφους συνεργάτες του τυροκομείου «Φέτα ΚΡΙΟΣ-Στεφανάτος Π. Νικόλαος», αφού, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά φέτος αποφάσισε να επιβραβεύσει τα παιδιά τους που πέτυχαν τις πανελλήνιες εξετάσεις!

Μάλιστα ανήρτησε και το τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν την επιτυχία τους για να λάβουν το έπαθλο, που σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία έχει αποφασίσει να δίνει κάθε χρόνο στους παραγωγούς που την προμηθεύουν.

Αρκετά παιδιά κτηνοτρόφων- από την Μακρυνεία και όχι μόνο-που δίνουν τον γάλα τους για να τυροκομηθεί στην «ΚΡΙΟΣ» , έδιναν φέτος εξετάσεις και πέτυχαν σε κάποια σχολή, οπότε θα λάβουν ένα βραβείο-έπαθλο και ως επιβράβευση αλλά και ως ένα βοήθημα για κάποια έξοδα στο ξεκίνημα της νέας περιπέτειας της ζωής τους!

Σύμφωνα, με τους ανθρώπους της εταιρίας «ΚΡΙΟΣ» δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός των παιδιών, όμως γίνεται λόγος για 100 κτηνοτρόφους που δίνουν γάλα στην εταιρία, με οικογένειες οι πιο πολλοί, άρα και αρκετά παιδιά που έδιναν φέτος πανελλαδικές και πέτυχαν, ανεξάρτητα από επιδόσεις και προτιμήσεις. 

Σίγουρα πρόκειται για μια ελπιδοφόρα έκφραση της εταιρικής υπευθυνότητας που είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, κοινό σε όλες τις προηγμένες κοινωνίες και οικονομίες. Ακόμη περισσότερο από την στιγμή που πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση στην περιφέρεια του
Αγρινίου, η οποία τροφοδοτείται από ντόπιους κτηνοτρόφους και δίνει εισόδημα στους
ίδιους και τις οικογένειές τους.

Το χαρακτηριστικό, άλλωστε, των σύγχρονων κοινωνιών είναι το ποσοστό Κοινωνικής Υπευθυνότητας που επιδεικνύει τόσο η πολιτεία, όσο και οι επιχειρήσεις και οι πολίτες, που ζουν και εργάζονται σε αυτές γι’ αυτό και μια τέτοια πρωτοβουλία αξίζει διπλά και μακάρι να βρει μιμητές.

Σε μια κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται και έχει τον κίνδυνο και νέων κρίσεων κανένας μας δε μπορεί να μένει απαθής, όλοι μας έχουμε την ίδια ευθύνη απέναντι στην κοινωνία αλλά και το περιβάλλον, τον άνθρωποι και την Παιδεία. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ), άλλωστε, αποτελεί την ουσιαστική έκφραση της κοινωνικής υπευθυνότητας των επιχειρήσεων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 153 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 18:55
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News