Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:52 πμ
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 18:59

Αγρίνιο: έφυγε από τη ζωή η Θεοδώρα (Λόλα) Φατσιλέτου-Καρακώστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θλίψη προκαλεί στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου της Θεοδώρας (Λόλας) Φατσιλέτου-Καρακώστα.

Η συνταξιούχος καθηγήτρια φυσικής αγωγής απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Η Θεοδώρα (Λόλα) Φατσιλέτου υπήρξε εκλεκτό μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής, έχοντας εργασθεί σε δημόσια σχολεία, και ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο της αγρινιώτικης κοινωνίας.

Καταγόταν από τη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρο και ήταν σύζυγος του Δημητρίου (Τάκη) Καρακώστα, συνταξιούχου επίσης φυσικής αγωγής και ανθρώπου της αυτοδιοίκησης.

Η Θεοδώρα (Λόλα) Καρακώστα αφήνει πίσω της δυο κόρες, την Πασιούλα  και την Χριστίνα , από τις οποίες ευτύχησε να έχει τρία εγγόνια.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, στις 11:00 στον Ι.Ν. Αγιου Χριστόφορου (Νέο) όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 10.00.

Παράκληση της οικογενείας αντί στεφάνων το χρηματικό ποσό να δοθεί στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Οι συντελεστές του agrinionews.gr εκφράζουν στους οικείους της τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 172 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News