Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:47 πμ
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 13:42

Νίκος Πορτοκάλογλου: Συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο λιμάνι Αμφιλοχίας! (Τετ 7/8/2024 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανακαρνάνεια 2024: O Νίκος Πορτοκάλογλου σε μία μοναδική συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο λιμάνι Αμφιλοχίας την Τετάρτη 7 Αυγούστου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα βρίσκεται την Τετάρτη 7 Αυγούστου στο λιμάνι Αμφιλοχίας για μία μοναδική συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνει ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πανακαρνάνεια 2024». Ώρα έναρξης 21.30.

Σε μια βραδιά γεμάτη από τα εμβληματικά τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου αλλά και απροσδόκητες διασκευές, το κοινό θα ζήσει μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες λαϊκές φωνές και ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, αγάπησε τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Το 1980 ίδρυσε το συγκρότημα Φατμέ και από το 1989 έως σήμερα ακολουθεί προσωπική πορεία. Στη διάρκεια της πορείας του κερδίζει την εκτίμηση από ιδιαίτερα σημαντικούς ομότεχνούς του. Επίσης δεν είναι λίγες οι συνεργασίες του με σπουδαίους τραγουδιστές και συνθέτες.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μετράει ήδη 40 χρόνια σε αυτό το μουσικό ταξίδι, το οποίο γιόρτασε με δύο sold out επετειακές συναυλίες στο Ηρώδειο. Έχει στις αποσκευές του 18 προσωπικούς δίσκους και χιλιάδες επιτυχημένες  εμφανίσεις.

Παράλληλα, από τον Νοέμβριο του 2020, έγινε η παρέα όλων κάθε Τετάρτη, μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ» στην ΕΡΤ1.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 102 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 13:48
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News