Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:56 πμ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 12:20

Κώστας Μυλώσης - Σπασμένη Κιθάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κώστας Μυλώσης – Σπασμένη Κιθάρα
Κυκλοφορεί από την Alpha Records

Ο Έλληνας ροκ σταρ Κώστας Μυλώσης, τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος Δυτικές Συνοικίες, επιστρέφει με τη νέα μεγάλη του επιτυχία "Σπασμένη Κιθάρα". Η "Σπασμένη Κιθάρα" συνδυάζει τον χαρακτηριστικό ήχο του Κώστα με κλασικές ροκ επιρροές, δημιουργώντας ένα μοναδικό κομμάτι που θα αγαπηθεί από τους φίλους της ροκ μουσικής και όχι μόνο.

Λίγα Λόγια από τη Γιούλη Ηλιοπούλου:

Λόγια κομμάτια της ψυχής μου που ζωγραφίστηκαν με τα ανεξίτηλα χρώματα της εφηβείας μας, μια παρατημένη κιθάρα και οι ροκ μουσικές που έντυναν τις ενθουσιώδεις επαναστάσεις μας, στιγμές που παραμένουν ζωντανές και χρωματιστές έγιναν τραγούδι που για όλους εμάς που το δημιουργήσαμε σημαίνει πολλά, ευχαριστώ από την ψυχή μου όλους τους σπουδαίους συνοδοιπόρους σε αυτό το συγκινητικό ταξίδι, εύχομαι να το αγαπήσετε όσο και εμείς

Λίγα Λόγια από το Χρήστο Παπαδόπουλο:

Καμιά φορά οι ανθρώπινες σχέσεις καταλήγουν σαν μια σπασμένη κιθάρα, παρατημένη σε μια γωνιά.

Άλλωστε εμείς οι μουσικοί, με τι λαχτάρα αγοράσαμε τα πρώτα όργανά μας, τι φροντίδα τους δείξαμε στην αρχή και ύστερα τα παρατήσαμε ή τα χαρίσαμε σε άλλους για να τα αγαπήσουν.

Και βέβαια με τι ορμή και πάθος μπήκαμε σε αυτόν τον μαγικό χώρο της μουσικής και των ζωντανών εμφανίσεων.

Και πως καταλήξαμε ηττημένοι rock ήρωες , αφού δεν υπολογίσαμε τον αδηφάγο χρόνο, που έθαψε τις επαναστάσεις μας στη ρουτίνα.

Δείτε το βίντεο κλιπ

Βρείτε τη «Σπασμένη Κιθάρα» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/spasmenikithara

Διαβάστηκε 62 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία