Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:56 πμ
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024 12:08

Αστακός: Με επιτυχία η έναρξη του 10ου International Summer Camp Tae-Kwon-Do (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε χθες στον Αστακό το 10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024

Στην φετινή χρονιά στην οποία ο αθλητικός σύλλογος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού ήταν για 10η χρονιά οικοδεσπότης και με την συμμετοχή -συνδιοργάνωση του Δήμου Ξηρομέρου συμμετείχαν ομάδες τόσο από το εξωτερικό (ΙΤΑΛΙΑ-ΚΟΣΣΟΒΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ και για πρώτη φορά η Τουρκία με τον εξαιρετικό προπονητή CAGRI KIZIL μαζί με δύο αθλήτριες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ με βαλκανικές και πανευρωπαϊκες διακρίσεις) όσο και από την Ελλαδα(ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΑΞΟΙ, ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΔΕΣΣΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,-ΛΙΟΣΙΑ)

Η πρώτη μάρα κύλησε και για τα δυο γκρουπ(ενηλίκων και ανηλίκων) με χαλαρή προπόνηση και συντονισμό των επόμενων κινήσεων που αφορά το βασικό στάδιο των προπονήσεων. Επίσης την πρώτη ήμερα έγιναν βραβεύσεις και τιμήθηκαν προπονητές , ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, αθλητές για τις επιδόσεις τους και οι νέες αποστολές. Επισης τιμήθηκε και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ΜΑΜΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 126 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News