Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:55 πμ
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 18:46

Το Αmvrakia Music Festival 1.0 (στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Ψαρογιάννη) (Παρ 16 - Σαβ 17/8/2024)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αmvrakia Music Festival 1.0 είναι γεγονός και σε λιγότερο από ένα μήνα ανοίγει τις πόρτες του.

Στις 16 & 17 Αυγούστου στη Λίμνη Αμβρακία σε περιμένουν δύο μέρες γεμάτες live μουσική, DJ Sets, Yoga, Workshops και πολλές ακόμα δραστηριότητες!

Το πρόγραμμα των συναυλιών:

Παρασκευή 16 Αυγούστου
Εθισμός // Παύλος Παυλίδης // Γκιντίκι

Σάββατο 17 Αυγούστου
Εισβολέας // Σωκράτης Μάλαμας (μαζί του η Ιουλία Καραπατάκη)

Δείτε παρακάτω το promo trailer του φεστιβάλ και το… «ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ» του:

Καθώς μένει λιγότερο από ένας μήνας για την έναρξη του 1ου Amvrakia Music Festival, ήρθε η ώρα να συστηθούμε και να δώσουμε ορισμένες πληροφορίες για τη γιορτή που έρχεται. Αυτό λοιπόν είναι το αλφαβητάρι του Amvrakia Music Festival:

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ AMVRAKIA MUSIC FESTIVAL

Α για Amvrakia Music festival ( τι άλλο;).

Β για τη Βαρκάδα στον ορεινό όγκο του Δήμου Αμφιλοχίας στη τέχνη τη λίμνη Κρεμαστών στις 17/8 το πρωί.

Γ για τη Γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 16+17 Αυγούστου 2024.

Δ για τις  Δραστηριότητες που θα τρέξουν παράλληλα το διήμερο – γιόγκα , εργαστήρι κρουστών , πεζοπορία στο παλιό Χαλκιόπουλο.

Ε για τα Εισιτήρια  που είναι διαθέσιμα σε φυσικά σήμερα σε Αθήνα , Αγρίνιο , Αμφιλοχία , Πάτρα , Ιωάννινα , Πρέβεζα & Άρτα και online στη πλατφόρμα της more.com

Ζ για τη Zωντάνια με την οποία θα γεμίσει ένα μέρος που ήταν χρόνια εγκαταλελειμμένο και σήμερα μεταμορφώνεται σε χώρο πολιτισμού και χαράς.

Η για  τον ‘Ηλιο  και τις  υψηλές θερμοκρασίες τον Αύγουστο που σημαίνει να έρθεις προετοιμασμένος με το αντηλιακό σου , ελαφριά ντυμένος με το καπέλο σου και το νερό σου . Φρόντισε τον εαυτό σου μέχρι να πέσει ο ήλιος και να αρχίσει το Πάρτυ.

Θ για τη Θάλασσα, για κολύμπι και ξεγνοιασιά στις παραλίες που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το χώρο του φεστιβάλ.

Ι για την Ιόνια Οδό το δρόμο που μας φέρνει πολύ κοντά και κάνει το φεστιβάλ μας το πιο εύκολα προσβάσιμο φεστιβάλ της χώρας . Είναι κυριολεκτικά δίπλα σου ειδικά αν κατοικείς ή κάνεις τις διακοπές σου σε μέρη που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από αυτό.

Κ για το Κάμπινγκ γιατί φεστιβάλ χωρίς κάμπινγκ είναι μουσακάς χωρίς μελιτζάνα.

Λ για τη Λίμνη Αμβρακία που είναι αιώνια πηγή ζωής για τη περιοχή μας, μοναδική σε ομορφιά & άγρια ζωή.

Μ για τους Μουσικούς που θα μας ταξιδέψουν τις δυο μέρες του φεστιβάλ . Ο Εθισμός , ο Παύλος Παυλίδης και οι Γκιντίκι τη Παρασκευή 16 Αυγούστου,  ο Εισβολέας και ο Σωκράτης Μάλαμας με την Ιουλία Καραπατάκη το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Ν για το Νέο , για το καινούργιο που φέρνει στα μέρη μας η πρώτη αυτή διοργάνωση που ήρθε για να μείνει , να μπει στο φεστιβαλικό χάρτη της χώρας.

Ξ για τη Ξεκούραση,  γιατί  την έχουμε ανάγκη από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Ο για την Ονειρεμένη τοποθεσία του φεστιβάλ που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Αμβρακίας  που είναι γεμάτη ελαιόδενδρα που εξασφαλίζουν τη πολυπόθητη σκιά για τις δύσκολες ώρες  κατά τη διάρκεια της μέρας που ο ήλιος κάνει το δικό του «πάρτυ» πρίν το πάρτυ .

Π για την  Πρόσβαση στο χώρο , εύκολα  με το αυτοκίνητο σας , με τα λεωφορεία της γραμμής του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας αλλά και αυτά  που θα ξεκινούν από μεγάλες πόλεις και τις δυο μέρες νωρίς το απόγευμα και θα επιστρέφουν μετά τις συναυλίες .

Ρ για τη Ροή που κατά την προσέλευση των επισκεπτών στο χώρο του φεστιβάλ επιδιώκουμε  να γίνει  χωρίς ταλαιπωρία. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε  για την έγκαιρη προσέλευση μας στο χώρο από νωρίς καθώς οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00  και παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις στα social media του Φεστιβάλ.

Σ για τη Στάθμευση για πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων  εντός του χώρου του φεστιβάλ σε απόσταση μερικών μέτρων από το stage .

Τ για τη Τρελή διάθεση  να γλεντήσουμε με τη ψυχή μας το διήμερο .

Υ για την Υγειονομική κάλυψη για τους επισκέπτες και κατασκηνωτές καθώς στο χώρο θα υπάρχει σταθμός πρώτων  βοηθειών με τη παρουσία εθελοντών του  Ερυθρού Σταύρου και ιατρού καρδιολόγου με εμπειρία από παρόμοιες διοργανώσεις.

Φ για το Φαγητό, τη μπύρα, το ποτό , το παγωτό και τον καφέ που θα είναι διαθέσιμα στα σημεία πώλησης που έχουν διαμορφωθεί και θα καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών σε προσιτές τιμές γιατί ζούμε στο ίδιο κόσμο με εσάς και όχι σε κανένα παράλληλο σύμπαν.

Χ για το Χώρο μας  που  είναι διαμορφωμένος με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις όπως   τουαλέτες , ντουζιέρες για τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Ψ για τα Ψάρια και τις επιλογές από θαλασσινά εδέσματα (για τους πιο απαιτητικούς)  που μπορείτε να απολαύσετε στα καταστήματα εστίασης της πόλης της Αμφιλοχίας , στις παραλίες γύρω από αυτή και στα παραθαλάσσια χωριά του Δήμου μας.

Ω γιατί η Ώρα για το AMVRAKIA MUSIC FESTIVAL  πλησιάζει και δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Social Media:

https://www.facebook.com/amvrakiamusicfestival

https://www.instagram.com/amvrakiamusicfestival/

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website:

https://amvrakiamusicfestival.gr/

Διαβάστηκε 129 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 18:52
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News