Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:02 μμ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 23:47

Αγγελόκαστρο: Ετοιμάζεται ο δρόμος για το Μοναστήρι του Παντοκράτορα (εικόνες & video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο εργολαβίας η οποία προβλέπει παρεμβάσεις στο δρόμο πρόσβασης στο Μοναστήρι του Παντοκράτορα στο Αγγελόκαστρο (όπως και σε ακόμη δύο, σ αυτό του Αγίου Συμεών, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι, αλλά και σ αυτό της Ζωοδόχου Πηγής στη θέση «Κελί» στη Γαβαλού) ξεκίνησαν οι εργασίες στο Αγγελόκαστρο.

Εκτός από την ασφαλτόστρωση προβλέπονταν στο πλαίσιο του έργου η αποκατάσταση των φθορών, καθώς στο μεγαλύτερο τμήμα ο δρόμος παρουσίαζε προβλήματα όπως καθιζήσεις, λακκούβες και κυρίως έλλειψη τεχνικών απορροής ομβρίων.

Το έργο για την βελτίωση των δρόμων προς τα τρία αυτά μοναστήρια της Αιτωλοακαρνανίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2,3 εκ. ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 211 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News