Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:58 πμ
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 09:57

Ανοικτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό και σε Αρμόδιους Υπουργούς απο τον "Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου" σχετικά με τα προβλήματα της ακρίβειας βασικών αγαθών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ
Κύριο Κυριάκο  Μητσοτάκη - Πρωθυπουργό Ελλάδος
1) Υπουργό   Οικονομικών -  κ. Κωστή Χατζηδάκη
2) Υπουργό  Ενέργειας και Περιβάλλοντος - κ. Θεόδωρο  Σκυλακάκη
3)Υπουργό  Ανάπτυξης - κ. Τάκη   Θεοδωρικάκη

 

Κύριε Πρωθυπουργέ και κ.κ. αρμόδιοι Υπουργοί,

Όπως  γνωρίζουμε όλοι μας σε μια Δημοκρατική Πολιτεία πάσα αρχή και κοσμική εξουσία πηγάζει εκ του Λαού και πρέπει να ασκείται υπέρ αυτού.

Εμείς κρίνοντας από την καθημερινότητα της ζωής μας πιστεύουμε πως εσείς ασκείτε την εξουσία υπέρ των μονοπωλίων και των λεγομένων καρτέλ της ολιγαρχίας.

Εγινε πλέον η ζωή μας ανυπόφορη από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις βασικές μας ανάγκες επιβίωσης. Ο λογαριασμός του ηλεκτρικού  ρεύματος  έγινε ο σύγχρονος εφιάλτης μας, όλα τα βασικά αγαθά διατροφής και τα βρεφικά είδη είναι απαγορευτικά για εμάς.

Τα νέα παιδιά ένεκα της ανεργίας και των χαμηλών αποδοχών όσων εργάζονται σε συνδυασμό με την ακρίβεια βρίσκονται σε απόγνωση. Ούτε καν σκέφτονται να δημιουργήσουν οικογένειες.

Το Δημογραφικό πρόβλημα απειλεί με αφανισμό το γένος μας κι εσείς θριαμβολογείτε για τα <<επιτεύγματά σας>>.

Εμείς  εξ ονόματος των 5765 οικογενειών μελών μας, σας καλούμε έστω και τώρα να δώσετε λύση στο πρόβλημα της ακρίβειας και στο Δημογραφικό.

Κύριε Πρωθυπουργέ ο Λαός υποφέρει και οι αδίστακτοι ολιγάρχες αισχροκερδούν και απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα του Λαού.

Αλλάξτε άμεσα την οικονομική σας πολιτική και ασκείστε την εξουσία που σας δόθηκε υπέρ του Λαού και μην αιτιάσθε τον Λαό αν οργισθεί. Τους εαυτούς σας να αιτιάσθε που με τις εν γένει προκλητικές σας επιλογές αντιστρατεύεστε το συμφέρον του Λαού και το θέλημα  ΤΟΥ ΘΕΟΥ  και με την άδικη οικονομική σας πολιτική καταδυναστεύετε το πενιχρό του εισόδημα και βρίσκεται πλέον σε απόγνωση και ο μη γένοιτο  κάτω από τέτοιες καταστάσεις μπορεί να προβεί σε ακραίες συμπεριφορές και επιλογές.

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

Για το Διοικητικό   Συμβούλιο

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος  Ντάουλας                          Νικόλαος  Γυφτάκης

Διαβάστηκε 115 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 11:29
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News