Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:11 μμ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 17:40

Με μεγάλη επιτυχία ο 7ος αγώνας δρόμου Medeon Run στην Κατούνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Αγώνας δρόμου MEDEON RUN 2024 αποστάσεις 1000 + 5000 + 7400 μέτρων χθες Κυριακή 14 Ιουλίου 2024.

Η αφετηρία για το μαθητικό αγώνα των 1000 μέτρων ήταν στην πλατεία Αχυρών ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κατούνας.

Οι δρόμοι των 5000 και 7400 μέτρων θα έχουν είχαν αφετηρία αλλά και τερματισμό διαγράφοντας έναν κύκλο του χωριού την πλατεία της Κατούνας.

Τον αγώνα διοργάνωσε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κ.Δ.Α.Π. Μεδεώνος υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Στον αγώνα υπήρχε Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες, τροφοδοσία με νερό κατά τη διάρκεια του αγώνα σε διάφορα σημεία και στον τερματισμό πέρα από νερό μπανάνες και χυμούς.

Οι γυναίκες της Κατούνας στο τέλος του αγώνα παρείχαν τοπικά εδέσματα Την δραστηριότητα αυτή στήριξαν εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και απο πολλά μέρη της Ελλάδας. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε απο νωρίς να παρακολουθήσει τους δρομείς αλλά και τα μικρά παιδιά που έλαβαν μέρος.

Στους νικητές και νικήτριες όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν εκτός απο μετάλλια των τριών χρωμάτων και κύπελλα απο τον Δήμαρχο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Αθανάσιο Κασόλα, τους Αντιδημάρχους τον πρόεδρο της Κατούνας κ. Στούπα Γιάννη και τους προέδρους των Αχυρών και Κωνωπίνας

katounanews.gr

Διαβάστηκε 157 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 17:43
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News