Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:00 μμ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 14:29

«Τώρα παράτα με»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Χρύσας Μπανδέλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εντυπωσιακή Χρύσα Μπανδέλη επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με το νέο της τραγούδι «Τώρα παράτα με», το οποίο κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία New Air Music.

Με τη μουσική υπογραφή του ταλαντούχου Daniel Ganev και τους στίχους γραμμένους από την ίδια την τραγουδίστρια, το «Τώρα παράτα με», υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hit του φετινού καλοκαιριού.

Πρόκειται για μια άκρως ανεβαστική ρούμπα που θα σε παρασύρει στο ρυθμό της από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Το Music Video υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντάνι Ντάρλα πραγματοποιήθηκε σε μια φάρμα λίγο έξω από την Αττική ενώ η Χρύσα Μπανδέλη ως «συντονίστρια» σε αυτό, θέλησε να ενώσει πολλές διαφορετικές προσωπικότητες και να περάσει το μήνυμα πως ανεξάρτητου φύλου, εξωτερικής εμφάνισης και προσωπικότητας όλοι είμαστε ίσοι στον κόσμο αυτό!

Το «Τώρα παράτα με», είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το video clip μπορείτε να το απολαύσετε στο YouTube.

Διαβάστηκε 422 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία