Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:49 πμ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 14:01

Σύλλογος Εμπόρων & Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου (Σ.Ε.Δ.Α.): "Ανοιχτή Αγορά σημαίνει Ανοιχτή Πόλη"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 στο Αγρίνιο θέλει να δηλώσει τα πιο κάτω:

Η απόφαση του Συλλόγου μας να προτείνει στους συναδέλφους μέλη του και όχι μόνο να παραμείνουν οι επιχειρήσεις τους Ανοιχτές τα Σάββατα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο μας δικαιώνει απόλυτα.

Συνολικά 293 επιχειρήσεις που λειτουργούν στο Εμπορικό κέντρο  του Αγρινίου παρέμειναν Ανοιχτές εκ των οποίων 233  εμπορικές και 60 τροφίμων δίνοντας την εικόνα μιας ζωντανής Αγοράς στο μεγαλύτερο Εμπορικό κέντρο του νομού Αιτωλ/νίας.

Αν λάβουμε  υπό όψιν ότι το φετινό καλοκαίρι μέχρι σήμερα  είναι από τα πιο ζεστά των τελευταίων ετών και σε συνδυασμό με την γενικότερη υποτονική κίνηση στην αγορά εδώ και αρκετούς μήνες η σημερινή εικόνα της αγοράς αφήνει ικανοποιημένους τους συναδέλφους που επέλεξαν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις φίλες και φίλους καταναλωτές της πόλης και της περιοχής μας καθώς και τους επισκέπτες για την εμπιστοσύνη και την στήριξη της τοπικής μας Αγοράς .

Ο Σύλλογος μας θα εξακολουθεί να προβάλει και να  στηρίζει το Άνοιγμα των καταστημάτων τα Σάββατα του Καλοκαιριού πάντα μέσα στα πολιτισμένα πλαίσια, σεβόμενος το καταναλωτικό κοινό αλλά και στηρίζοντας τους συναδέλφους που έχουν πραγματική ανάγκη να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά στην αγορά.

Ο Σύλλογος μας θα εξακολουθεί  να στέλνει  το μήνυμα ότι:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ !!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!!

 

Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν . Γραμματέας
  

Κωστίκογλου Σωκράτης                     Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 84 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News