Τρίτη, 6η Αυγούστου 2024  11:44 πμ
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 22:09

Λαϊκή Συσπείρωση Ι.Π. Μεσολογγίου: “Κρύο” ανέκδοτο η χθεσινή έκτακτη σύγκλειση του Δημοτικού Συμβουλίου…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Κρύο” ανέκδοτο η χθεσινή έκτακτη σύγκλειση του Δημοτικού Συμβουλίου…

Παγκόσμια πρωτοτυπία για τον Δήμο μας. Σύγκλειση έκτακτου ΔΣ, που δεν πραγματοποιήθηκε με ευθύνη αυτών που το συγκάλεσαν.

Τα είδαμε όλα: “πολιτική απόφαση” την χαρακτήρισε ο κ.Δήμαρχος, εξώδικο έστειλε ο πρωην Δήμαρχος, εκατέρωθεν αντεγκλήσεις περί “δημιουργικών λογιστικών” και νομιμότητας. Και κάπου εκεί, εν μέσω αναθέσεων και ανακαινίσεων, βρίσκεται ο Οικονομικός Προϋπολογισμός του Δήμου.

Πέρα όμως από τις “κονταρομαχίες” κανείς δεν αναφέρεται στην ουσία.

Και αυτήν δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι ο Οικονομικός Προϋπολογισμός ήταν μακρυά από τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες και γι’αυτό τον λόγο  σαν Λαϊκή Συσπείρωση τον καταψηφίσαμε!!!

Οι δημότες δεν έχουν να περιμένουν κάτι από τον Οικονομικό Προϋπολογισμό που αναμένεται, είτε σαν νέος είτε σαν τροποποίηση, αφού δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι θα κινείται στο “ίδιο μήκος κύματος” με τον προηγούμενο.

Χρειάζεται άλλη πολιτική αντίληψη, ιεράρχηση άλλων προτεραιοτήτων και διεκδικητική στάση απέναντι στην κεντρική εξουσία και των μηχανισμών της που την υλοποιούν σε τοπικό επίπεδο, που βέβαια δεν διέπει το ΔΣ με την παρούσα σύνθεση, για να μπουν τα συμφέροντα και οι ανάγκες των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων σε πρώτο πλάνο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους δημότες σε αγωνιστική ετοιμότητα, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και την διεκδίκηση της ικανοποίησης των αναγκών τους.

Όσο αφορά τα τραγελαφικά που παρακολουθούμε, είναι απλώς… “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”…

Βάνα Πατρινού

Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση

Διαβάστηκε 136 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News