Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  6:28 μμ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 10:05

Αγρίνιο: Συνάντηση του ΣΕΕΔΑ με τον δήμαρχο κο Γ. Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου είχαν χθες ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου. Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Εμπορικό κόσμο της Πόλης μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πτωτική πορεία που παρουσιάζει η αγορά εδώ και αρκετούς μήνες και ο προβληματισμός που υπάρχει μεταξύ των συναδέλφων για την επόμενη μέρα και η στήριξη που πρέπει να έχουν οι  τοπικές μας επιχειρήσεις από όλους.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα  που απασχολούν την καθημερινότητα των συναδέλφων καθώς και τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που ανακύπτουν και συμφωνήθηκε  να υπάρξουν  συνεργασίες  και κοινές  δράσεις  μεταξύ του Δήμου και του  Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών.

Τα μέλη του Δ.Σ αναφέρθηκαν και στη γενικότερη πορεία της οικονομικής ζωής της περιοχής μας, στην έλλειψη εισροών που παρατηρείτε στην Πόλη και στην ανάγκη  να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν και κυρίως να στηριχθεί και να ενισχυθεί ο αγροτικός τομέας που παραδοσιακά στηρίζει ακόμη και σήμερα την οικονομική ζωή της περιοχής μας.

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν . Γραμματέας

Κωστίκογλου Σωκράτης                Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 134 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News