Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  6:27 μμ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 11:51

Το 80ο Δ.Σ του ΕΦΕΠΑΕ στα γραφεία της ΔΕΠ στην Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα Γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ( ΔΕΠ ), στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 και ώρα 13:00 μ.μ,  η 80η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΕΠΑΕ.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ και της ΔΕΠ, Πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Αχαΐας  κ. Πλάτων Μαρλαφέκας θα υποδεχθεί τα μέλη του Διοικητικού-Προέδροι και εκπρόσωποι των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ από όλη την Ελλάδα -, καθώς και τον  Γενικό Γραμματέα Δημόσιων Επενδύσεων ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρη Σκάλκο, ο οποίος και  συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αντικείμενο της ημερήσιας διάταξης εκτός της γενικότερης ενημέρωσης των μελών για τα αποτελέσματα απορρόφησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 , θα αποτελέσει και ο προγραμματισμός ανάθεσης νέων έργων στον ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο της ΠΠ 2021-2027, καθώς και η διερεύνηση ενδεχόμενης διεύρυνσης των συνεργασιών του ΕΦΕΠΑΕ με στόχο την επέκταση του επιχειρησιακού αντικειμένου του.

Διαβάστηκε 114 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News