Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:10 μμ
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 10:58

Δημήτρης Λιόλιος - Με τη ζωή στο προσεχώς: Ένα αισιόδοξο μήνυμα σε δύσκολους καιρούς!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

"... τελείωνε με τους φόβους που σε βόλεψαν και βγες έξω στην μπόρα..."

Ναι, θα μπορούσαν να είναι τα λόγια ενός ψυχολόγου στα πλαίσια μιας συνεδρίας στην προσπάθειά του να ενδυναμώσει και να παροτρύνει το θεραπευομενό του να βγει από τις πεποιθήσεις που τον κρατούν καθηλωμένο, να έρθει αντιμέτωπος με τους φόβους του και εντέλει να ελευθερωθεί ως ψυχή για να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Είναι όμως η φωνή του Δημήτρη Λιόλιου μέσα από το καινούριο του τραγούδι

"Με τη ζωή στο προσεχώς", που επιστρέφει δυναμικά για μια ακόμη φορά με στίχο που καθηλώνει, ενώ παράλληλα η μουσική και η ενορχήστρωση του ιδίου περνάει μέσα από ποικίλα μουσικά σύγχρονα ρεύματα και λειτουργεί ως προτροπή για τον ακροατή, ώστε να αποδεχτεί τον εαυτό του, απαλλαγμένος από ενοχές και φόβους και να ζήσει στο "τώρα" ελεύθερος πια.

Ο Δημήτρης Λιόλιος μας μιλά για την ελευθερία εκείνη που ναι μεν υφίσταται στα πλαίσια του σεβασμού και της ευγένειας, αναπτύσσεται όμως με υγιή τρόπο, χωρίς να σέρνει ο άνθρωπος "μπάρες" στα πόδια του και να παραμένει έτσι ως άλλος "αλυσοδεμένος ελέφαντας".

Μας μιλάει για την αλλαγή που χρειάζεται να τολμήσει κανείς, προκειμένου να αναγνωρίσει τον εαυτό του ως αυτόνομη ύπαρξη. Ένα μονοπάτι δύσκολο να το περπατήσεις, αλλά όχι ακατόρθωτο αρκεί να το θελήσεις, μέχρις ότου  "δεις την καρδιά σου από αγάπη, χρώμα να αλλάζει".

Και κάπως έτσι αντιλαμβάνεται κανείς πόσο ψυχοθεραπευτικά λειτουργεί η σχέση καλλιτέχνη και κοινού μέσα από την μουσική.
IndiePopRockHipHop, σύγχρονη ντίσκο, ακουστική μπαλάντα " ντύνουν" μουσικά σε 3 και κάτι λεπτά  με τρόπο μαγικό τον στίχο, που απογειώνει τον ακροατή, αγγίζοντας τα μύχια της ψυχής του, όπως ο Δημήτρης Λιόλιος, ξέρει να κάνει. 

Κυκλοφορεί σε όλες τις μουσικές διαδυκτιακές πλατφόρμες από την Καθρέφτης / SUS 4

Το ακούτε εδώ:
 
 
Οfficial Links
Δημήτρης Λιόλιος
Διαβάστηκε 495 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία