Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  7:18 πμ
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 10:14

Η νέα επιτυχία των Black Vybez & Mpelafon

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Landing Mind Records με υπερηφάνεια ανακοινώνει την κυκλοφορία του εκρηκτικού κομματιού "Glykia Zalada" από τον Black Vybez και τον διάσημο Mpelafon. Αυτό το κομμάτι έρχεται για να κυριαρχήσει στην ελληνική rap σκηνή, συγκεντρώνοντας χιλιάδες streams στις ψηφιακές πλατφόρμες και απολαμβάνοντας ασταμάτητη υποστήριξη στα social media.

Ο Black Vybez, σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο και διάσημο Mpelafon, συνδυάζουν μοναδικά τους δυναμικούς στίχους και τον πρωτότυπο ήχο τους για να δημιουργήσουν ένα κομμάτι που ξεσηκώνει το κοινό. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το "Glykia Zalada" ακούγεται παντού, από τα αυτοκίνητα στους δρόμους μέχρι τις δημοφιλείς playlists του καλοκαιριού καθώς επίσης και στην New Music Friday Greece του Spotify.

Ο Mpelafon, γνωστός για τις μεγάλες του επιτυχίες και την επιρροή του στη μουσική σκηνή, μαζί με τον Black Vybez, προσφέρουν ένα κομμάτι που θα αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Οι φαν της rap μουσικής έχουν ήδη λατρέψει το "Glykia Zalada".

 Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την ενέργεια και τον ρυθμό του "Glykia Zalada".

Διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

Μουσική: Black Vybez

Στίχοι: Black Vybez,Mpelafon

Μίξη - Master: Vision Sound Studio

Ηχογράφηση: Vision Sound Studio

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεντεύξεις, παρακαλούμε

επικοινωνήστε με την Landing Mind Records:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Instagram icon TikTok icon YouTube icon
Logo

Copyright (C) 2024 Landing Mind Records. All rights reserved.

Διαβάστηκε 176 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.