Δευτέρα, 8η Ιουλίου 2024  10:29 μμ
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 17:42

Με πολλές συμμετοχές ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Άη Σώστης 2024» στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του διασυλλογικού ιστιοπλοϊκού αγώνα «ΑΗ ΣΩΣΤΗΣ 2024», με 50 συμμετοχές μικρών αθλητών από τα ναυταθλητικά σωματεία του Αιγίου, Ρίου, Πάτρας, Λευκάδας, Βόνιτσας, Ιωαννίνων και Μεσολογγίου.

Το ΔΣ του ΝΟ Μεσολογγίου ευχαριστεί όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς που συμμετείχαν, να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και ιδιαίτερα στον αθλητή μας Γαντζούδη Γεράσιμο για το Ασημένιο κύπελλο που κέρδισε στην κατηγορία optimist αγοριών.

Επόμενο αθλητικό μας ραντεβού είναι η συμμετοχή της ομάδας Κάνοε Καγιάκ, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα στις 20-21 και 27-28 Ιουλίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

«Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, Go nommes Go». Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και όσους διακριτικά στηρίζουν την προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει το ΔΣ του ΝΟ Μεσολογγίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 126 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News