Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  2:28 μμ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 23:11

Φώτης Κωστούλας: "Δεν θα αφήσω την ομάδα αν δεν βρεθεί κάποιος δυνατός να την αναλάβει"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ξεκάθαρης στήριξης στην ομάδα εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού στην σημερινή μεγάλη εκδήλωση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Αγρινίου, με την συμμετοχή και την στήριξη του δήμου Αγρινίου.

Τόνισε την εμπιστοσύνη του στους παίχτες και στο προπονητικό τιμ και κάλεσε σε στήριξη της ομάδας από όλους καθώς "ο Παναιτωλικός είναι η περηφάνια της πόλης", όπως επεσήμανε.

Κάλεσε στην συνέχεια σε συστράτευση όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στο οικονονικό επίπεδο, με την τοπική οικονομία, αναφέροντας και την μπουτίκ όπου θα αρχίσει μια νέα προσπάθεια.

Κορυφαία στιγμή ήταν όταν ξεκάθαρα ανέφερε πως παρότι ήρθε για 3 ή 4 χρόνια στην αρχή και πλέον έχει περάσει μια εικοσαετία σχεδόν, δεν είναι διατεθειμένος, όσες πικρίες και να έχει βιώσει να αφήσει την ομάδα στην τύχη της.

"Δεν θα φύγουμε χωρίς να βρεθεί να πάρει την ομάδα κάποιος δυνατός", τόνισε βάζοντας τον πήχη σίγουρα μέχρι το 2026 και τα 100 χρόνια της ομάδας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. "Ελάτε να βοηθήσετε, έχουν περάσει πολλά χρόνια", είπε σε μια άλλη απόστροφο της ομιλίας του.

Ο Φώτης Κωστούλας δεν δίστασε, πάντως, να θίξει την στάση των πολιτικών που στις προεκλογικές περιόσους θυμούνται την ομάδα, όπως και των οικονομικών παραγόντων που ποτέ δεν θέλησαν να δώσουν ένα χέρι βοήθειας, όπως είπε.

Σε ό, τι αφορά τους δημοσιογράφους ζήτησε να στηρίξουν την προσπάθεια πάντα με γνώμονα την αγάπη όλου του Αγρινίου για τον Παναιτωλικό.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 376 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News