Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  9:38 πμ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 13:37

Διοικητές ΥΠΕ: Προς ανακοίνωση οι «επτάδες» που προκρίνονται στο ΑΣΕΠ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η διαγωνιστική διαδικασία για τους Διοικητές ΥΠΕ στο ΑΣΕΠ, αφού αναμένεται να ανακοινωθούν οι «επτάδες» που προκρίνονται.

Πρόκειται για τους 7 υποψήφιους για τις ισάριθμες Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, που διαθέτουν τα περισσότερα μόρια μετά την οριστική κατάταξη. Πληροφορίες του HealthReport.gr σημειώνουν ότι οι λίστες ήταν ήδη έτοιμες από την Παρασκευή.

Οι νέοι πίνακες θα εκδοθούν έπειτα και από την εξέταση των ενστάσεων που είχαν υποβληθεί (συνολικά 60) από υποψήφιους για λανθασμένη μοριοδότηση. Ωστόσο όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές δεν αναμένεται να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις λίστες με όσους προκρίνονται παρά μόνο κάποιες μικρές μετακινήσεις θέσεων.

Μαζί με τους Διοικητές ΥΠΕ θα ανακοινωθούν και όσοι προκρίνονται για τις θέσεις των Υποδιοικητών.

Ακολουθούν οι προσωπικές συνεντεύξεις ώστε να εκδοθεί η λίστα των 3 που θα σταλεί στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για να επιλέξει. Αμέσως μετά τα νέα στελέχη θα περάσουν την τυπική διαδικασία έγκρισης από τη Βουλή, ενώ με βάση εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΣΕΠ στο HealthReport.gr, προς το τέλος Ιουλίου αναμένονται οι διορισμοί.

Βέβαια λίγο πολύ τα ονόματα όσων θα επιλεγούν είναι γνωστά εδώ και καιρό. Γιατί άραγε…

Δήμητρα Ευθυμιάδου healthreport.gr

Διαβάστηκε 113 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News