Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  1:30 μμ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 13:25

Τo απόλυτο καλοκαιρινό ερωτικό HIT!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Landing Mind Records και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Black Vybez παρουσιάζουν το πιο ερωτικό και καλοκαιρινό κομμάτι με τίτλο "Να σε κρατώ γερά". Αυτό το τραγούδι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ερωτικό HIT, που υπόσχεται να συνοδεύσει κάθε παρέα και να εμπλουτίσει κάθε playlist.
Το "Να σε Κρατώ Γερά" είναι γεμάτο με ρυθμούς που σε ταξιδεύουν και στίχους που αποπνέουν έρωτα και καλοκαιρινή διάθεση. Ο Black Vybez καταφέρνει για ακόμα μία φορά να συνδυάσει την ενέργεια και τη ζωντάνια του καλοκαιριού με την τρυφερότητα ενός ερωτικού τραγουδιού, δημιουργώντας ένα μουσικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή.

Το τραγούδι έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στα social media, με χιλιάδες ακροατές να μοιράζονται και να απολαμβάνουν τους ρυθμούς του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κομμάτι είναι το official greek cover του "For My Hand" του Burna Boy ft. Ed Sheeran, προσδίδοντας μια νέα, μοναδική αίσθηση στο ήδη αγαπημένο τραγούδι.

Διαθέσιμο σε Όλες τις Ψηφιακές Πλατφόρμες

Ανακαλύψτε το "Να σε Κρατώ Γερά" σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες streaming και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την καλοκαιρινή μαγεία του Black Vybez. Είναι το ιδανικό κομμάτι για να συνοδεύσει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές σας.

 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΣΤΟ SPOTIFY

Στίχοι: Black Vybez

Μίξη - Master: Vision Sound Studio

Ηχογράφηση: Vision Sound Studio

Instagram icon TikTok icon YouTube icon
Logo

Copyright (C) 2024 Landing Mind Records. All rights reserved.

Διαβάστηκε 57 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία