Σάββατο, 29η Ιουνίου 2024  1:51 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 21:56

Πρόεδρος της Super League ο Μαρινάκης - Πώς ψήφισαν οι ομάδες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι και επίσημο πλέον. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι για 3η φορά πρόεδρος της Λίγκας μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης. Όπως ανακοινώθηκε από τη Stoiximan Super League 1 ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εξελέγη κατά πλειοψηφία.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη ψήφισαν εκτός από τον Ολυμπιακό οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Πανσερραϊκός και ΟΦΗ. Τον Αλαφούζο - πλην Παναθηναϊκού - ψήφισαν οι ΑΕΚ, Λαμία, Athens Kallithea, Λεβαδειακός και Αρης. Λευκό έριξε ο Παναιτωλικός και δεν ήταν στη διαδικασία η ΕΠΟ.

Θυμίζουμε πώς η προεδρική ψήφος του Μηνά Λυσσάνδρου (ΟΦΗ) μετρούσε ως διπλή επί της διαδικασίας. Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν ο Παναιτωλικός ψήφιζε τον Γιάννη Αλαφούζο το 7-7 θα έβγαζε και πάλι πρόεδρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 147 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News