Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:05 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 11:54

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου προειδοποιεί - Προσοχή: υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου εφιστά την προσοχή όλων εξαιτίας του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς σήμερα Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024,σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Καθώς αναμένεται οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες να συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου, συνίσταται καθ’ όλο το τριήμερο η αποφυγή ενεργειών που ενδεχομένως να προκαλέσουν πυρκαγιά εξαιτίας αμέλειας (κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α.)

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ακολουθώντας το σύνδεσμο:

https://civilprotection.gov.gr/sites/default/files/2024-06/CivProGR%2020240620.pdf

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης αντιληφθεί πυρκαγιά, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Διαβάστηκε 94 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News