Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  11:02 μμ
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 20:00

Aνοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «Dyslexia Centers – Pavlidis Method» (www.dyslexiacenters.gr) στο Αγρίνιο, αναζητούν για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025, συνεργασία με τις παρακάτω ειδικότητες:

  • Λογοθεραπευτή
  • Εργοθεραπευτή
  • Βοηθός Εργοθεραπευτή
  • Ειδικό Παιδαγωγό
  • Ψυχολόγο

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Άριστο εργασιακό περιβάλλον
  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Εκπαίδευση σε όλα τα στάδια

Στείλτε το βιογραφικό σας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410 44806.

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας καθώς και οδηγοί με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας, άνω των 45 ετών, μακροχρόνια άνεργοι ή μη, έχοντας τελειώσει τη βασική σχολική εκπαίδευση (Λύκειο) για εργασία πλήρους απασχόλησης, μέσω προγράμματος ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Ζητούνται επίσης άτομα ηλικίας 19-29 ετών με κάρτα ανεργίας, για 7μηνη εργασία, πλήρης απασχόληση.

Τηλ. 6983505252.

Βιογραφικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι-σερβιτόρες και βοηθός σερβιτόρου για επιχείρηση του Αγρινίου. Αποστείλετε βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641026001, μεταξύ 13:00-17:00.

Περισσότερες αγγελίες με θέσεις εργασίας στην Εφημερίδα «Αναγγελία»

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

Βάλτε τη δική σας Μικρή Αγγελία μ’ ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 220 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία