Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  4:58 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 09:57

«Φάσμα» – Στέφανος Τραχανάς: Καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΚΥΚΛΟΣ, Επιστήμη και δημοκρατία σε ανήσυχους καιρούς» (Παρ 21/6/2024 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατά τον μεγάλο δάσκαλο και συγγραφέα Στέφανο Τραχανά, «ζούμε σε ανήσυχους καιρούς με την Επιστήμη και την Δημοκρατία να δοκιμάζονται».

Το βιβλιοπωλείο «Η Λέσχη του βιβλίου» και το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «ΦΑΣΜΑ» καλούν την Παρασκευή (21/6) και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Στέφανου Τραχανά με τίτλο «Ο ΚΥΚΛΟΣ, Επιστήμη και Δημοκρατία σε ανήσυχους καιρούς».

Με το τέλος της παρουσίασης του βιβλίου θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Τραχανά να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το βιβλίο του, αλλά και σε θέματα που αφορούν γενικότερα την εκπαίδευση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 94 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 10:02
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News