Κυριακή, 21η Ιουλίου 2024  10:07 πμ
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 20:19

Χάρβαρντ: Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας σύμφωνα με μελέτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω… Κι όμως, οι εξωγήινοι μπορεί να ζουν και εδώ μέσα, ανάμεσά μας, σύμφωνα με μελέτη ακαδημαϊκών του Χάρβαρντ.

Η μελέτη του Χάρβαρντ, υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν επίσης να ζουν υπόγεια ή σε μια βάση στο εσωτερικό της Σελήνης.

Η μελέτη από το πρόγραμμα Human Flourishing του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ προωθεί περαιτέρω την ιδέα ότι τα UFO ή τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP) μπορεί να είναι διαστημόπλοια που επισκέπτονται τους εξωγήινους φίλους τους στη Γη.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, εξωγήινα όντα που ονομάζονται «κρυπτογήινα» (Cryptoterrestrials) μπορεί να ζουν ήδη κρυφά ανάμεσα στους ανθρώπους.

Τα κρυπτογήινα όντα πιθανώς μεταμφιέζονται σε ανθρώπους για να ενταχθούν, μπορεί να έχουν έρθει από το μέλλον της Γης ή μπορεί να έχουν προέλθει από ευφυείς δεινόσαυρους.

Διερευνώνται τέσσερις θεωρίες σχετικά με τους εξωγήινους που ζουν κοντά στους ανθρώπους.

Ποιες ειναι 4 κατηγορίες «κρυπτογήινων»

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι «κρυπτογήινοι» θα μπορούσαν να έχουν διάφορες μορφές:

Ανθρώπινοι Κρυπτογήινοι: Ένας τεχνολογικά προηγμένος αρχαίος ανθρώπινος πολιτισμός που καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό πριν από πολύ καιρό (π.χ. από πλημμύρα), αλλά συνέχισε να υπάρχει σε υπολειμματική μορφή.

Ανθρωποειδείς Κρυπτογήινοι: Ένας τεχνολογικά προηγμένος μη ανθρώπινος πολιτισμός που αποτελείται από κάποιο χερσαίο ζώο το οποίο εξελίχθηκε ώστε να ζει κρυφά (π.χ. υπόγεια). Το έγγραφο αναφέρει ότι αυτοί θα μπορούσαν να είναι απόγονοι ανθρωποειδών που μοιάζουν με πιθήκους, ή απόγονοι «άγνωστων, ευφυών δεινοσαύρων».

Εξωγήινοι Κρυπτογήινοι: Όντα που έχουν φτάσει στη Γη από το μακρινό μέλλον.

Μαγικοί Κρυπτογήινοι: Οντότητες που μοιάζουν λιγότερο με τους εγχώριους εξωγήινους και περισσότερο με όντα με μυστικιστικά χαρακτηριστικά, παρόμοια με πλάσματα της λαογραφίας όπως νεράιδες ή νύμφες.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστηκε 216 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News