Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:07 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 19:55

«Τσιτσάνη και Ροκ Γωνία» από το τμήμα χορωδίας του συλλόγου «Το Αιτωλικό» (Παρ 21/6/2024 20:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με νότες γνωστές και μελωδίες που θα σιγοτραγουδήσουμε όλοι θα μας αποχαιρετίσει για αυτή τη χρονιά το Τμήμα Χορωδίας του Πολ. & Μορφ. Συλλόγου “Το Αιτωλικό”.

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 και ώρα 8.30 μ.μ. στον Αύλειο Χώρο του Συλλόγου.

Είσοδος Ελεύθερη

«Η εκδήλωση συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και στα πλαίσια αυτής πριν την εκδήλωση της Χορωδίας θα υπάρχει και μια μικρή έκπληξη στην Κεντρική Πλατεία του Αιτωλικού! Μη τη χάσετε!», τονίζει η σχετική ενημέρωση.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 με πρωτοβουλία του τότε Γάλλου υπουργού πολιτισμού Ζακ Λανγκ, του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και την αιγίδα του Δήμου του Παρισιού.

Η Γιορτή της Μουσικής, από το 1985, εξαπλώθηκε έξω από τα Γαλλικά σύνορα και η Αθήνα, 1η Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη, ήταν η πρώτη πόλη στην οποία η Γιορτή πραγματοποιήθηκε εκτός Γαλλίας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 79 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 19:59
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News