Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 19:49

Αγρίνιο: Κέρδισε τις εντυπώσεις «Ο Γάμος» της ΘεατρόPolice (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θερμό ήταν το χειροκρότημα που κέρδισε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘεατρόPolice, για την παράσταση που ανέβασε στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στις 14, 15 & 16 Ιουνίου, «Ο Γάμος» του Μ. Ποντίκα.

Η θεατρική ομάδα παρουσίασε με ιδιαίτερο ρεαλισμό την λεκτική, σωματική, ψυχολογική κακοποίηση των γυναικών και το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας, ένα κοινωνικό πρόβλημα που απασχολεί έντονα.

«Η κοφτερή σκηνοθετική «ματιά» και προσέγγιση της σκηνοθέτη, Γιούλη Μαρούση, η οποία δεν στρογγυλοποίησε τις άκρες, δεν έκρυψε την τοξικότητα, αλλά έδειξε σε όλους την νοσηρή, ωμή πραγματικότητα, χωρίς υπεκφυγές, καθήλωσε το κοινό με σοκαριστικό τρόπο.

Οι εκπληκτικές ερμηνείες όλων των συναδέλφων μας, κατάφεραν να αποδώσουν με μοναδικό τρόπο τον κάθε ρόλο. Συγχαρητήρια σε όλους !» σημειώνει στην σχετική της ενημέρωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 132 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News