Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  11:23 μμ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 18:05

Στραματσόνι: «Συγκέντρωση κόντρα στον Παναιτωλικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του στο Αγρίνιο για να έρθει το «διπλό» απέναντι σε μία »καλή ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός».

O Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με «2Χ2» και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για το τρία στα τρία. Ο Αντρέα Στραματσόνι προετοιμάζει την ομάδα του για την επικίνδυνη αποστολή και έχει αναφερθεί στους παίκτες του για αυτό το παιχνίδι, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι σημαντικό να πετύχουμε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι το Σάββατο δεν θα είναι εύκολο. Ο Παναιτωλικός είναι ένα καλό σύνολο και πάντα στο γήπεδο του η ατμόσφαιρα βοηθά αρκετά την ομάδα. Έχει ταλαντούχους παίκτες στην δημιουργία και πρέπει να τους προσέξουμε. Ουάρντα, Κλέσιο και Μαρκόφσκι θέλουν προσοχή. Στην άμυνα παίζουν με οργάνωση αλλά έχουν αδύναμα σημεία που πρέπει να τα «χτυπήσουμε». Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και το μυαλό μας να είναι εκεί και μόνο εκεί».

Προπόνηση… νοσοκομείο!

Aπίθανα πράγματα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ενόψει Παναιτωλικού στην προπόνηση της Πέμπτης! Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να είδε τον Κρίστοφερ Σάμπα να ξεπερνά την ίωση και να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο, ωστόσο, «πονοκεφαλιάζει» για τρία από τα βασικότερα του στελέχη! Ο Σεμπιάστιαν Λέτο στην τελευταία φάση της προπόνησης, σούταρε και έκει έγινε η ζημιά: Τράβηγμα στον δικέφαλο και τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός!

Ο Νίκλας Χουλτ έχει σύσπαση στον προσαγωγό. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Αγρίνιο, όμως, αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του. Σε αυτά τα προβλήματα ήρθε να προστεθεί και ο Λούκας Βιγιαφάνιες που έχει διάταση στον έσω πλάγιο, πονάει αλλά φαίνεται πως θα είναι στην αποστολή και… βλέπουμε.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα προβλήματα είναι πολλά για τον Ιταλό τεχνικό και η Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει τι γίνεται όσον αφορά την αποστολή και τον καταρτισμό της ενδακάδας ενόψει μίας πολύ δύσκολης αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, τακτική και παιχνίδι.Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 3 το μεσημέρι.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1088 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News