Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  6:18 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 19:34

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Αιτωλίας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας ΤΕΓΑΣ Χρήστος, ο Αν. Γραμματέας ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης και το μέλος του Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος συναντήθηκαν την Τρίτη 11/06/2024 με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο ΜΑΛΛΙΟ Δημήτριο προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας παρουσία και του Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αποπεράτωση του νέου κτηρίου όπου πρόκειται να μεταφερθεί η Δ.Α. Αιτωλίας, ενώ τονίστηκε η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και λειτουργικών οχημάτων. Επίσης, ενημερώσαμε τον κ. Αρχηγό για την υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα (κλοπές, ναρκωτικά, κλπ) καθώς και για τα προβλήματα που ανέκυψαν από την λειτουργία του νέου Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας στην Δ.Α. Αιτωλίας

Ο Αρχηγός μετά την ενημέρωσή του ανέφερε ότι θα εντείνει τις προσπάθειές του για την εξεύρεση των απαιτούμενων χρήματων ώστε να ολοκληρωθεί το κτήριο ενώ για τα λοιπά θέματα δεσμεύτηκε να δώσει λύσεις για την ορθή λειτουργία όλων των υπηρεσιών της Δ.Α. Αιτωλίας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 117 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News