Παρασκευή, 21η Ιουνίου 2024  8:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 18:18

Ακούστε λαϊκή φωνή από 17χρονο μαθητή! (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 17χρονος Ομογενής από τη Στουτγκάρδη, Μάριος Τσιλιγιάννης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, κυκλοφόρησε πρόσφατα το τραγούδι  «Λάθος μου αγαπημένο».

Μάριε, μίλησέ μας γι αυτό.  

Μ.Τ.: Το τραγούδι αυτό το εμπνεύστηκα από προσωπικό μου βίωμα και το έγραψα πριν δυο χρόνια και πριν ένα χρόνο ολοκληρώσαμε την σύνθεση με τον Χρήστο Σουραντανόπουλο.

Είσαι παιδί μεταναστών, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη. Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική και το τραγούδι;  Σε παρότρυνε κάποιος από την οικογένεια;

 Μ.Τ.: Όχι, ήταν αυθόρμητο, περισσότερο από ακούσματα που είχα από μικρός, από ραδιόφωνο και αλλά κοινωνικά Μέσα με ώθησαν  να ασχοληθώ και να αγαπήσω την μουσική.

Τι σημαίνει για σένα μουσική και ποιο είδος σου αρέσει περισσότερο;

 Μ.Τ.: Για μένα η μουσική είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και δεν υπάρχει ημέρα που να μην σκεφτώ τη μουσική και τα ωραία συναισθήματα που δημιουργεί. Όσον αφορά στη μουσική που μου αρέσει προτιμώ το Λαϊκό-Έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Ποιο είναι το σχόλιο που άκουσες για τη φωνή σου και δεν θα ξεχάσεις ποτέ; 

Μ.Τ.: Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αγαπημένο σχόλιο, λαμβάνω πολλά θετικά σχόλια από τον κόσμο όπως «συνέχισε», «έχεις πολύ καλή φωνή» και ότι θα κάνω λαμπρή καριέρα …..

Υπάρχουν προοπτικές στη Γερμανία για να ασχοληθείς με το τραγούδι ή, θέλεις να επιστρέψεις στην Ελλάδα για να σπουδάσεις ίσως και κάτι άλλο; 

Μ.Τ.: Στη Γερμανία θεωρώ πως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο όριο για να ασχοληθεί κάποιος με τη μουσική. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγαλύτερη προοπτική να ασχοληθεί κάποιος και να βελτιωθεί παράλληλα με το τραγούδι που μαζί με της σπουδές που θέλω να ακολουθήσω, νομίζω είναι το καλύτερο για μένα.

Μετά το «Λάθος μου αγαπημένο» να περιμένουμε και άλλα τραγούδια που έχεις γράψει εσύ ο ίδιος;

 Μ.Τ.:  Ναι, έχω γράψει και άλλα, το επόμενο τραγούδι ευελπιστώ ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλα.

«Λάθος μου αγαπημένο». Δείτε το video εδώ:

 

 

Διαβάστηκε 72 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία