Τετάρτη, 19η Ιουνίου 2024  10:40 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 11:47

Δήμος Αγρινίου: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 12 και 13/6 – Ποιες περιοχές αφορά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο  ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, προέβη σε ανακοίνωση για διακοπες ρεύματος σε περιοχές του δήμου Αγρινίου. 

Προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 12-06-2024 από τις 09:00 έως και τις 11:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στη Λεύκα Αγρινίου και σε τμήμα του Δοκιμίου. Από τις 09:00 έως 14:00 στην Καταβόθρα και στον οικισμό Παλαιοκερασιά Καστανούλας.

Την Πέμπτη 13-06-2024 από τις 08:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στην Μεγάλη Χώρα (ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΠΟΛΥΖΟΥ).

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία , έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές διακοπής στο site www.deddie.gr

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 114 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.