Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:49 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 11:34

Με θετικό πρόσημο η τελετή λήξης των τμημάτων Παραδοσιακών και μοντέρνων Χορών του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων θεατών απέσπασαν οι χορευτές των Tμημάτων Παραδοσιακών και μοντέρνων Χορών του Δήμου Αγρινίου κατά την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, στον  Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ.

Δεκάδες παιδιά πλημμύρισαν το χώρο με χορό και  χαρά. Η επιβράβευση των παρευρισκόμενων και το δυνατό χειροκρότημα σχημάτισε στα πρόσωπα των παιδιών το πιο μεγάλο χαμόγελο χαράς και αυτοπεποίθησης.

Κεντρική εκδήλωση ήταν η μουσικοχορευτική  παράσταση του Τμήματος Ενηλίκων, που είχε τίτλο «Χορού αποτυπώματα . . . από Νερό κι Αλάτι» και που  μετείχαν όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων που αριθμούν  τα 150.

Την αφήγηση έκανε η κ. Γεωργία Πούτα και ο κ. Αριστείδης Δρόσος.

Την μουσική επιμέλεια είχε ο κ. Νίκος Παπαδογιώργος.

Την καλλιτεχνική Διεύθυνση είχε ο κ. Θεοφάνης Τσιάμης.

Φέτος δίδαξαν στο τμήμα παραδοσιακών χορών οι δάσκαλοι:
Γκέκας Μιχάλης, Πούτα Γεωργία,  Ζαφείρης Βασίλης, Διαμάντη Θεοδώρα, Καραγιώργος Αποστόλης, Κοντογιάννη Μαρία, Μαυρίκα Αικατερίνη, Σταθοκωστοπούλου Ελένη, Στεφανάτος Δημήτριος, Τσάμη Κωνσταντίνα, Τσιάμης Θεοφάνης και Φαρμάκη Αλεξία.

Υπεύθυνος τμημάτων είναι ο κ. Χαράλαμπος Τσιάμης.

 

Διαβάστηκε 147 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News