Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  6:40 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 00:25

Καλοκαίρι στο Αγρίνιο: Ραντεβού στο «Ελληνίς» (Βίντεο) (Δείτε το πρόγραμμα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» ανοίγει τις πόρτες του για ένα ακόμα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά και ψυχαγωγία!

Εκτός από ταινίες, όμως, ο «Ελληνίς» διοργανώνει και μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις, όπως:

  • Συναυλίες
  • Μουσικές βραδιές
  • Θεατρικές παραστάσεις

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη, μάλιστα, με ΕΝΑ εισιτήριο η ΕΙΣΟΔΟΣ ισχύει για ΔΥΟ άτομα!

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα δροσερό καλοκαιρινό βράδυ στον «Ελληνίς», με καλή παρέα, ποπ κορν και μια ωραία ταινία!

Στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου, 8 Ιουνίου 2024 ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με την υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου, Χριστίνα Μπαλάσκα έγινε αναφορά τόσο στο πλούσιο περιεχόμενο όσο και και στο γεγονός πως φέτος από τις 14 έως και τις 16 Ιουνίου  θα πραγματοιποιηθεί το 37ο Συνέδριο της Ο.Κ.Λ.Ε. με θέμα: «Από τον νέο στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο» για το οποίο έρχονται στην πόλη του Αγρινίου περίπου 150 Μέλη Κινηματογραφικών Λεσχών, καταξιωμένοι κριτικοί, σκηνοθέτες, και επαγγελματίες του Κινηματογράφου.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για το σημαντικότερο πανελλαδικά γεγονός των φίλων του κινηματογράφου το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά από προβολές, αφιερώματα, τιμητικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις, ξεναγήσεις, εισηγήσεις, ομιλίες και συζητήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στους Δημοτικούς Κινηματογράφους «Ελληνίς» και «Άνεσις».

sinidisi.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 636 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 00:16
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News