Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:13 πμ
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 17:55

Σκύλος – ήρωας διανύει 6,5 χλμ. μέσα στα βουνά για να σώσει το τραυματισμένο αφεντικό του!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματικός ήρωας είναι ένας σκύλος στις ΗΠΑ, αφού κατάφερε να σώσει το αγαπημένο του αφεντικό, τρέχοντας 6,5 χιλιόμετρα μέχρι να βρει βοήθεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας, ο Μπράντον Γκάρετ, έπεσε με το αυτοκίνητό του μέσα σε χαράδρα και τραυματίστηκε.

Μαζί του είχε και τον σκύλο του, ο οποίος βλέποντας ανήμπορο το αφεντικό του αντιδράσει, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση πάνω του. Έτσι έτρεξε διανύοντας μια απόσταση 6,5 χιλιομέτρων στην έρημο του Όρεγκον προκειμένου να βρει βοήθεια.

Ο σκύλος έφτασε σε ένα κάμπινγκ της κομητείας Μπέικερ γύρω στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας για να ειδοποιήσει την ανήσυχη οικογένεια του αφεντικού του. Στη συνέχεια μια ομάδα αναζήτησης άρχισε τις έρευνες και βρήκε το όχημα του Γκάρετ.

Ένα άλλο από τα τέσσερα σκυλιά του Γκάρετ στεκόταν φύλακας δίπλα στο φορτηγό, είπαν οι αξιωματούχοι. «Ο Σερίφης έφτασε και εντόπισε το όχημα, μαζί με έναν σκύλο, στην απότομη, θαμνώδη χαράδρα. Καθώς έψαχνε για ένα σημείο πρόσβασης, άκουσε ένα άτομο να φωνάζει για βοήθεια», αναφέρει το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπέικερ.

Ο Γκάρετ είχε καταφέρει να συρθεί 100 μέτρα μακριά από το όχημα. Με τα χίλια ζόρια σκαρφάλωσε από τον γκρεμό και πέρασε τη νύχτα στη θαμνώδη χαράδρα περιμένοντας τον πιστό φίλο του να βρει βοήθεια.

pronews.gr

Διαβάστηκε 677 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News