Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  11:51 πμ
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 17:52

Γεωργία Βασιλειάδου: Θεατής την είπε άσχημη και η απάντηση που του έδωσε έμεινε στην ιστορία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πώς είχε αντιδράσει η Γεωργία Βασιλειάδου στην ατάκα θεατή πως είναι άσχημη.

Υπήρξε μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Έχει μείνει στην ιστορία ως η “πιο όμορφη-άσχημη” του ελληνικού σινεμά.

Η “προξενήτρα”, η “μαμή”, η “καφετζού”, η “θεία από το Σικάγο” κλπ, είχε μια δύσκολη ζωή. Δούλεψε σκληρά για να μεγαλώσει τα αδέλφια της χωρίς να τους λείψουν τα απαραίτητα όταν οι γονείς της πέθαναν.

Ο άνθρωπος που την ανακάλυψε και της έδωσε την ευκαιρία να κάνει μεγάλη καριέρα ήταν ο Αλέκος Σακελλάριος έτσι στα σαράντα δύο της χρόνια η Γεωργία Βασιλειάδου κάνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.

Όμως, στην αρχή τουλάχιστον, η Γεωργία Βασιλειάδου δεν ένιωθε και πολύ άνετα από τα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, ειδικά όταν αυτά γίνονταν μπροστά της από αγενείς θεατές.

Σε συνέντευξή της τον Ιούνιο του 1972, η Βασιλειάδου θυμήθηκε ένα σχετικό περιστατικό:

“Δούλευα στην Σπηλιά του Παρασκευά. Καθώς έβγαινα στην πίστα περνώντας από τα τραπέζια, κάποια επίτηδες φώναξε, για να την ακούσω, “πόσο άσχημη είναι η Βασιλειάδου!”. Το νόμισμα που της πλήρωσα ήταν πολύ ακριβό.

Ανεβαίνοντας στην πίστα, πριν αρχίσω το νούμερό μου, είπα: Τώρα που ερχόμουν στην πίστα, κάποια φώναξε για την ακούσω: “Πόσο άσκημη είναι η Βασιλειάδου”. Κυρία μου, της απάντησα, εγώ με την ασχήμια μου έγινα διάσημη. Εσάς ποιος σας ξέρει;”

hellas-now.com

Διαβάστηκε 208 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News